Projecte compartit

Hola perletes,

fa un temps que no passe per ací i no és perquè se m'haja oblidat el blog, sinó perquè en les últimes setmanes he tingut que atendre assumptes familiars i a més he començat les classes de patronatge i per tant ara em dedique més al paper que a la tela, per tant no he cosit molt, però promet que és temporal. 

Al que anem, hui el post va sobre un projecte compartit i l'he titulat així perquè l'hem fet entre ma mare, gran teixidora, i jo. Ella s'ha passat gran part del mes de juny a ma casa recuperant-se d'una operació i se li va ocorrir que entre les dues podiem fer uns vestidets per a Naira, una nebodeta que fa poc que ha arribat a la família, i ahi que ens varem posar, varem escollir unes teles que jo tenia de quan feia patchwork i li varem convinar uns fils de cotó (cablè 5) de la marca Katia. I aquest és el resultat, espere que vos agrade.

hace un tiempo que no paso por aquí y no es porque se me haya olvidado el blog, sino porque en las últimas semanas he tenido que atender asuntos familiares y además he empezado las clases de patronaje y por tanto ahora me dedico más al papel que a la tela, por lo tanto no he cosido mucho, pero prometo que es temporal.

A lo que vamos, hoy el post va sobre un proyecto compartido y lo he titulado así porque lo hemos hecho entre mi madre, gran tejedora, y yo. Ella ha pasado gran parte del mes de junio en mi casa recuperándose de una operación y se le ocurrió que entre las dos podíamos hacer unos vestiditos para Naira, una sobrinita que hace poco que ha llegado a la familia, y ahi que nos pusimos, escogimos unas telas que yo tenía de cuando hacía patchwork y le combinamos unos hilos de algodón (cablè 5) de la marca Katia. Y este es el resultado, espero que os guste.

 

 

Fins prompte perletes.

L.C.

Comentaris

Entrades populars