Wild dreams

Hola perletes,
 
ja fa temps que no passe per ací, però és que amb tant de lio al final el que deixe més abandonat és el blog, fa temps que volia ensenyar-vos algunes de les prendes que he anat cosint i promet que ho faré prompte, però com que hui vull començar a participar en RUMS i la roba que he cosit últimament no ha sigut per mi, hui vos ensenye l'últim que he cosit per a mi, un pijama primaveral i un poc salvatge.
ya hace tiempo que no paso por aquí, pero es que con tanto lio al final lo que dejo más abandonado es el blog, hace tiempo que quería enseñaros algunas de las prendas que he ido cosiendo y prometo que lo haré pronto, pero como hoy quiero comenzar a participar en RUMS y la ropa que he cosido últimamente no ha sido para mí, hoy os enseño lo último que he cosido para mí, un pijama primaveral y un poco salvaje.               
 
La tela la vaig comprar perquè va ser un enamorament a primera vista i després vaig pensar que quedaria molt xula com pantaló de pijama, així al mateix temps aprenia a cosir pantalons. Els pantalons són amples, amb una goma dalt i amb un fals doble baix, vamos els típics pantalons de pijama, poc sexis però molt còmodes.  
 
La tela la compré porque me enamoré a primera vista y luego pensé que quedaría muy chula como pantalón de pijama, así al mismo tiempo aprendía a coser pantalones. Los pantalones son anchos, con una goma arriba y con un falso doble bajo, vamos los típicos pantalones de pijama, poco sexis pero muy cómodos.
 
 
 
 Per a la part de dalt, no em donava temps a cosir una samarreta de cotó, així que la vaig comprar, però la vaig personalitzar amb una aplicació i un vínil tèxtil tallat amb la meua nova Silhouette Portrait, amb el text "Wild dreams" i la "i" de la primera paraula és una aplicació d'un cactus de la tela del pantaló.
 
  Para la parte de arriba, no me daba tiempo a coser una camiseta de algodón, así que la compré, pero la voy personalizar con una aplicación y un vinilo textil cortado con mi nueva Silhouette Portrait, con el texto "Wild dreams" y la "i" de la primera palabra es una aplicación de un cactus de la tela del pantalón.                
 
 
Espere que vos haja agradat ara me'n vaig a RUMS per veure que s'ha publicat per allí.
Espero que os haya gustado ahora me voy a RUMS para ver que se ha publicado por allí. 
 
PD. Promet que intentaré millorar les fotografies i escriure més sovint. Que tingueu bon final de setmana. Adéu perletes!
 
PD. Prometo que intentaré mejorar las fotografías y escribir más a menudo. Que tengais un buen final de semana. Adiós perletes!
L.C.
                Datos:   
Patrón de "El telar de Isa"
Tela del pantalón comprada en "El telar de Isa"
Camiseta de HM
Vinilo negro de Silhouette                

Comentaris

  1. M'encanta la tela que has utilitzat i com l'has personalitzat!

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Moltes gràcies Tatiana!!! Al teu blog també hi ha coses xul.líssimes.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars