Nuvols a la primavera

Hola!!!! Hui després d’alguns dimecres sense passar per ací vinc per ensenyar-vos una costura compartida en forma de vestit. La costura a més d’aportar-me moltes coses a nivell personal també m’ha aportat a persones maques com Eva de Costureraderetales amb qui hui compartisc costura. Quan varem començar a mirar que podiem cosir varem pensar que estaria genial cosir un vestit primaveral i varem triar el vestit "ladder stripes" de la revista 5/2017 Ottobre. Les dues hem modificat el patró, passeu-vos pel blog d’Eva (dalt teniu el link) i voreu quina versió més xula li ha quedat. 

Hola !!!! Hoy después de algunos miércoles sin pasar por aquí vengo para enseñaros una costura compartida en forma de vestido. La costura además de aportarme muchas cosas a nivel personal también me ha aportado a personas bonitas como Eva de Costureraderetales con quien hoy comparto costura. Cuando empezamos a mirar que podíamos coser pensamos que estaría genial coser un vestido primaveral y escogimos el vestido "ladder stripes" de la revista 5/2017 Ottobre. Las dos hemos modificado el patrón, pásate por el blog de Eva (arriba tenéis el link) y veréis qué versión más chula le ha quedado.
                                                              


Al veure el patró vaig pensar que el primer que modificaria serien les manegues que era llargues i les he fet 3/4, després vaig partir el vestit un poc per baix de la cintura per poder posar-li una tira en negre que també vaig afegir en la vora de la faldilla. A continuació vaig llevar vol de la falda i també la vaig acurtar un poc.


Al ver el patrón pensé que lo primero que modificaría serían las mangas que eran largas y las he hecho 3/4, luego dividí el vestido un poco por debajo de la cintura en la cintura para poder ponerle una tira en negro que también añadí en la borde de la falda. Después quité vuelo de la falda y también la acorté un poco.

                                                           


Després d’haver fet totes eixes modificacions al patró em vaig posar per feina amb una tela de slowtaller xul·líssima, i quina va ser la meua sorpresa que quan estava apunt de posar-li les manegues faig una prova, i em ve com un sac 😪 . Que conste que jo vaig triar la talla que marcava la revista segons les meues mesures, però igual el vestit és ample i això no ho vaig contemplar, així que em va tocar entrar-li al cos i a les manegues, cosa que no va ser massa fàcil per mi, però val a dir que el resultat ha merescut la pena, ja que crec que serà un vestit que utilitzaré prou sovint perquè és molt cómode. 

Después de haber hecho todas esas modificaciones al patrón me puse a trabajar con una tela de slowtaller chulísima, y ​​cuál fue mi sorpresa que cuando estaba a punto de ponerle las mangas hago una prueba, y me viene como un saco 😪. Que conste que yo elegí la talla que marcaba la revista según mis medidas, pero igual el vestido es ancho y eso no lo contemplé, así que me tocó entrarle al cuerpo y a las mangas, lo que no fue demasiado fácil para mí, pero hay que decir que el resultado a merecido la pena, ya que creo que será un vestido que utilizaré bastante a menudo porque es muy cómodo.

Quasi se m’oblida, un dels meus nous proposits és aprofitar les puntades decoratives de la meua màquina de cosir i anar provant-les, així que en aquest vestit he posat una puntada decorativa a les manegues. 


Ve, ara em toca passar per #Mimi de clubmalascostureras a veure la resta de treballs, i anar pensant la pròxima costura compartida. 

Casi se me olvida, uno de mis nuevos propósitos es aprovechar las puntadas decorativas de mi máquina de coser e ir probándolas, así que en este vestido he puesto una puntada decorativa en las mangas.
Bueno, ahora me toca pasar por #Mimi de clubmalascostureras a ver el resto de trabajos, e ir pensando la próxima costura compartida.Amb aquesta tela participe al  #12meses12telas de @marujadasdepeluchona
Con esta tela participo en el #12meses12telas de @marujadasdepeluchona


Fins dimecres que ve.
Hasta el miércoles que viene.


LC


Patró: "ladder stripes" de la revista 2/2017 Ottobre modificat
Tela: “Clouds & planes” de Slowtaller 

Comentaris

  1. Oh! La puntada decorativa m'ha enamorat del tot :) El teu vestit no sembla tret del patró que dius. És molt millor i et queda clavat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Helena!!! He intentat fer alguna modificació i adaptar-lo a mi.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars